Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Incendiu Mamaia Nord Azi

Un bărbat a suferit o uşoară intoxicare cu fum. Trei angajati ai hotelului se aflau in interior dar s-au autoevacuat fara probleme a transmis purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea.

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu In Mamaia Nord A Ars Un Bloc Aflat In Construcţie

Presa locală scrie că oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat.

Incendiu mamaia nord azi

. VIDEO Incendiu puternic într-un bloc aflat în construcție din Mamaia. Un tanar de 17 ani a murit inecat in MAMAIA Nord. Adolescentul s-a dus cu mai multi prieteni sa faca stand-up paddle a intrat in mare dar a alunecat de. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea ambulanțe dar și autoscara.

Pompierii încearcă să stingă focul pentru a nu afecta și clădirile din jur scrie MEDIAFAX. Persoanele care se aflau în hotel au reuşit să iasă la timp. Cel care a apelat serviciul de urgență a precizat că este posibil să fie o. Anca Chirita purtator de cuvant al ISU Dobrogea a anuntat la Digi 24 ca nicio persoana nu a fost ranita.

Din acest motiv reprezentanții localului au fost amendați anul trecut. Un bărbat a suferit o uşoară intoxicare cu fum conform Newsro. O coloană mare de fum a fost filmată de turiștii care sunt pe plaja din Mamaia și postate pe pagina sa de FB Adrian Negrescu. Publicat 2021-08-17 001502 Un tanar in varsta 17 ani a sfarsit tragic luni in statiunea MAMAIA Nord in zona plajei H2O.

Acolo unde un hotel a luat focPompierii intervin de urgență. Focul și fumul puternic sunt vizibile atât in Mamaia cât și din Corbu. Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului. Nu pot să vă dau alte informaţii au transmis reprezentanții Petromidia potrivit bziro.

De mai bine de două ore zeci de pompieri intervin pentru stingerea incendiului din staţiunea mamaia a ost adusă inclusive o automacara de mare putere pentru lichidarea acestui incendiu. Informația nu a fost confirmată. 25 de pompieri intervin. La fața locului s-au deplasat rapid și intervin 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Incendiu puternic în Mamaia Nord. Clubul rebotezat Silence este situat în nordul stațiunii. Potrivit sursei citate. Un incendiu puternic se desfășoară în acest moment în Mamaia Nord în zona Hanul Piraților Arena Regia.

Incendiul a izbucnit într-un șantier dintr-o zonă rezidențială din Mamaia Nord mai exact zona Hanul Piraților. Un puternic incendiu a izbucnit joi la un hotel din Mamaia Nord focul manifestându-se la subsolul unităţii. Un bloc în construcție din Mamaia Nord a fost cuprins de flăcări sâmbătă 17 aprilie informează site-ul local Doborgea TV. Focul a izbucnit la etajul 4 intr-un bloc operator de la etajul 4 al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Persoanele care se aflau în incintă au reuşit să iasă la timp. Potrivit primelor informații focul se manifestă la o baracă de lângă un șantier de construcții. Un incendiu violent a izbucnit în timpul nopții de luni spre marți la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia fostul Bamboo. Un incendiu puternic a izbucnit în timpul nopţii de luni spre marţi la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia fostul Bamboo actual Silence.

Un incendiu violent s-a declanșat luni noapte la fostul club Bamboo din Mamaia. Un incendiu a izbucnit in dupa-amiaza de sambata 24 iulie 2021 la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta. Un incendiu a izbucnit joi dimineata intr-un hotel din MamaiaOpt autospeciale de pompieri au intervenit la fata locului. Flăcările sunt atât de puternice şi temperatura este atât de mare încât nu se poate sta la o distanţă mai mică de 50 de metri.

2 persoane cu arsuri pe 45 respectiv 35 din suprafața corpului transportate cu 2 elicoptere SMURD la Spitalul Clinic de Urgență. Incendiu la un hotel din Mamaia Nord. Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcție din Mamaia Nord. Este vorba despre un bloc în construcție.

Ultimul update Sâmbătă 17 aprilie 2021 1418. Din fericire nu există victime dar clădirea s-a făcut scrum. Momentul exploziei a fost filmat de oamenii aflați pe plaja din Mamaia-Nord. Zeci de pompieri au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la un etaj al.

Cauzele incendiului nu sunt clare în acest moment o anchetă urmând să stabilească de la ce a pornit focul. E alertă la Mamaia. În cursul zilei de azi pompierii au fost solicitați prin apel 112 să intervină în Mamaia Nord pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la etajul VI al unui bloc aflat în zona clubului Nuba. Focul a cuprins o clădire aflată în construcție dintr-o zonă rezidențială.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la un imobil din Mamaia Nord. Incendiu de proportii la clubul Bamboo din Mamaia in noaptea de 12 spre 13 august Scene teribile azi noapte la Mamaia. Potrivit ISU Constanța incendiul a fost lichidat cu puțin înainte de ora 700. Un nor negru de fum dens se vede și de la Corbu de acolo de unde reporterii Antena 3 au transmis imagini.

Incendiu în Mamaia Nord Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri 18 ianuarie în Mamaia Nord pe strada D9 acolo unde a izbucnit un incendiu. Un bărbat a fost intoxicat cu fum. Un incendiu puternic a izbucnit joi în subsolul unui hotel din stațiunea Mamaia Nord. Pentru moment nu se cunosc cauzele izbucnirii acestu incendiu nici dacă s-au.

UPDATE 1830 Bilanțul final al victimelor este de 6 persoane astfel. Fostul club Bamboo din Mamaia rebotezat Silence avea aviz de securitate la incendiu însă nu și autorizație. În cursul zilei de azi pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat la subsolul hotelului Nautic din stațiunea Mamaia Nord. Se pare că este vorba despre un incendiu.

Incendiul izbucnit la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia a fost stins marți dimineața pompierii urmând să stabilească din ce cauză a ars. Desi nu stia sa inoate a plecat pe mare sa faca stand-up paddle. Incendiu puternic în subsolul unui hotel din Mamaia Nord. Patru persoane aflate in blocul operator toti medici au iesit singuri din sala.

De Viorel Tudorache Sâmbătă 17 aprilie 2021 1357.

Incendiu mamaia nord azi
Video Incendiu Puternic Intr Un Bloc Aflat In Construcție Din Mamaia Libertatea

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu Urias La Un Hotel Aflat In Construcţie Pe Plaja Din Mamaia Nord

Incendiu mamaia nord azi
Arde Un Bloc In Construcție In Mamaia La Hanul Piraților Cui Aparține

Incendiu mamaia nord azi
Update Alertă La Pompieri Incendiu In Mamaia Nord Arde Un Lift Posibil Persoană Surprinsă La Etajul Opt Video

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu In Mamaia Nord A Ars Un Bloc Aflat In Construcţie

Incendiu mamaia nord azi
Video Incendiu La Un Imobil In Construcție In Mamaia Ct100 Ro

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu Puternic In Mamaia Nord 25 De Pompieri Intervin Ordinea Ro

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu La Terasa Motor Din Stațiunea Mamaia Ordinea Ro

Incendiu puternic în subsolul unui hotel din Mamaia Nord. Un nor negru de fum dens se vede și de la Corbu de acolo de unde reporterii Antena 3 au transmis imagini.

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu Puternic In Mamaia Nord 25 De Pompieri Intervin Ordinea Ro

Un bărbat a suferit o uşoară intoxicare cu fum conform Newsro.

Incendiu mamaia nord azi

. Un incendiu puternic a izbucnit joi în subsolul unui hotel din stațiunea Mamaia Nord. Persoanele care se aflau în incintă au reuşit să iasă la timp. Este vorba despre un bloc în construcție. Publicat 2021-08-17 001502 Un tanar in varsta 17 ani a sfarsit tragic luni in statiunea MAMAIA Nord in zona plajei H2O.

Ultimul update Sâmbătă 17 aprilie 2021 1418. Potrivit primelor informații focul se manifestă la o baracă de lângă un șantier de construcții. Un bărbat a fost intoxicat cu fum. Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcție din Mamaia Nord.

Fostul club Bamboo din Mamaia rebotezat Silence avea aviz de securitate la incendiu însă nu și autorizație. Incendiu în Mamaia Nord Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri 18 ianuarie în Mamaia Nord pe strada D9 acolo unde a izbucnit un incendiu. Focul și fumul puternic sunt vizibile atât in Mamaia cât și din Corbu. Cel care a apelat serviciul de urgență a precizat că este posibil să fie o.

Un incendiu a izbucnit joi dimineata intr-un hotel din MamaiaOpt autospeciale de pompieri au intervenit la fata locului. La fața locului s-au deplasat rapid și intervin 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Clubul rebotezat Silence este situat în nordul stațiunii. Informația nu a fost confirmată.

Potrivit ISU Constanța incendiul a fost lichidat cu puțin înainte de ora 700. UPDATE 1830 Bilanțul final al victimelor este de 6 persoane astfel. Un incendiu a izbucnit in dupa-amiaza de sambata 24 iulie 2021 la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta. Patru persoane aflate in blocul operator toti medici au iesit singuri din sala.

Se pare că este vorba despre un incendiu. 25 de pompieri intervin. Un incendiu violent a izbucnit în timpul nopții de luni spre marți la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia fostul Bamboo. E alertă la Mamaia.

De Viorel Tudorache Sâmbătă 17 aprilie 2021 1357. Potrivit sursei citate. Focul a cuprins o clădire aflată în construcție dintr-o zonă rezidențială. Incendiul a izbucnit într-un șantier dintr-o zonă rezidențială din Mamaia Nord mai exact zona Hanul Piraților.

Momentul exploziei a fost filmat de oamenii aflați pe plaja din Mamaia-Nord. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea ambulanțe dar și autoscara. Incendiu puternic în Mamaia Nord. 2 persoane cu arsuri pe 45 respectiv 35 din suprafața corpului transportate cu 2 elicoptere SMURD la Spitalul Clinic de Urgență.

Zeci de pompieri au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la un etaj al. Pompierii încearcă să stingă focul pentru a nu afecta și clădirile din jur scrie MEDIAFAX. Cauzele incendiului nu sunt clare în acest moment o anchetă urmând să stabilească de la ce a pornit focul. Focul a izbucnit la etajul 4 intr-un bloc operator de la etajul 4 al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Un incendiu puternic a izbucnit în timpul nopţii de luni spre marţi la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia fostul Bamboo actual Silence. Un puternic incendiu a izbucnit joi la un hotel din Mamaia Nord focul manifestându-se la subsolul unităţii. Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului. În cursul zilei de azi pompierii au fost solicitați prin apel 112 să intervină în Mamaia Nord pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la etajul VI al unui bloc aflat în zona clubului Nuba.

Din acest motiv reprezentanții localului au fost amendați anul trecut. Un tanar de 17 ani a murit inecat in MAMAIA Nord. Incendiu la un hotel din Mamaia Nord. Incendiu de proportii la clubul Bamboo din Mamaia in noaptea de 12 spre 13 august Scene teribile azi noapte la Mamaia.

Un bloc în construcție din Mamaia Nord a fost cuprins de flăcări sâmbătă 17 aprilie informează site-ul local Doborgea TV. Un incendiu puternic a izbucnit vineri la un imobil din Mamaia Nord. De mai bine de două ore zeci de pompieri intervin pentru stingerea incendiului din staţiunea mamaia a ost adusă inclusive o automacara de mare putere pentru lichidarea acestui incendiu. Din fericire nu există victime dar clădirea s-a făcut scrum.

Persoanele care se aflau în hotel au reuşit să iasă la timp. Anca Chirita purtator de cuvant al ISU Dobrogea a anuntat la Digi 24 ca nicio persoana nu a fost ranita. Incendiul izbucnit la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia a fost stins marți dimineața pompierii urmând să stabilească din ce cauză a ars. În cursul zilei de azi pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat la subsolul hotelului Nautic din stațiunea Mamaia Nord.

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc aflat în construcție din Mamaia. Flăcările sunt atât de puternice şi temperatura este atât de mare încât nu se poate sta la o distanţă mai mică de 50 de metri. Acolo unde un hotel a luat focPompierii intervin de urgență. Un incendiu puternic se desfășoară în acest moment în Mamaia Nord în zona Hanul Piraților Arena Regia.

Adolescentul s-a dus cu mai multi prieteni sa faca stand-up paddle a intrat in mare dar a alunecat de. Desi nu stia sa inoate a plecat pe mare sa faca stand-up paddle. Nu pot să vă dau alte informaţii au transmis reprezentanții Petromidia potrivit bziro. Un incendiu violent s-a declanșat luni noapte la fostul club Bamboo din Mamaia.

O coloană mare de fum a fost filmată de turiștii care sunt pe plaja din Mamaia și postate pe pagina sa de FB Adrian Negrescu. Pentru moment nu se cunosc cauzele izbucnirii acestu incendiu nici dacă s-au.

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu In Mamaia Nord A Ars Un Bloc Aflat In Construcţie

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu In Mamaia Nord A Ars Un Bloc Aflat In Construcţie

Incendiu mamaia nord azi
Update Alertă La Pompieri Incendiu In Mamaia Nord Arde Un Lift Posibil Persoană Surprinsă La Etajul Opt Video

Incendiu mamaia nord azi
Video Incendiu La Un Imobil In Construcție In Mamaia Ct100 Ro

Incendiu mamaia nord azi
Video Incendiu Puternic Intr Un Bloc Aflat In Construcție Din Mamaia Libertatea

Incendiu mamaia nord azi
Arde Un Bloc In Construcție In Mamaia La Hanul Piraților Cui Aparține

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu La Terasa Motor Din Stațiunea Mamaia Ordinea Ro

Incendiu mamaia nord azi
Incendiu Urias La Un Hotel Aflat In Construcţie Pe Plaja Din Mamaia Nord

Posting Komentar untuk "Incendiu Mamaia Nord Azi"