Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Incendiu Mamaia Nord

Zeci de pompieri au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la un etaj al. Potrivit unor persoane din zonă incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite de la aparatul de sudură.

Incendiu mamaia nord
Incendiu Violent In Mamaia Nord Youtube

În cursul zilei de azi în jurul orei 1545 militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit în Mamaia.

Incendiu mamaia nord

. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin vineri 3 septembrie ac în jurul orei 1550 la un incendiu în zona Cazino Mamaia. Un incendiu puternic se desfășoară în acest moment în Mamaia Nord în zona Hanul Piraților Arena Regia. VIDEO Incendiu violent la un bloc din Mamaia Nord. Din primele informații se pare că flăcările s-au.

Clădirea care găzduiește terasele a fost mistuită de flăcări. Au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă autoscara un echipaj SMURD si un SAJ. Un incendiu a izbucnit vineri dimineața în Eforie Nord fiind surprins în imagini de oamenii aflați pe plajă. Incendiu în apropiere de Club Nuba în Mamaia Nord - REPORTER24.

Liftul imobilului a luat foc iar incendiul s-a extins de la parter până la etajul 8. Incendiul a pornit potrivit ziuaconstanta la terasa Motor din zona Cazino. Liftul imobilului a luat foc iar incendiul s-a extins de la parter până la etajul 8. Potrivit primelor informații focul se manifestă la o baracă de lângă un șantier de construcții.

Informaţia nu a fost. Vâlvătaia a cuprins materialele de construcții care se aflau la parterul imobilului. 4 hours agoIncendiu puternic pe două terase din Mamaia. Este vorba despre un bloc în construcție.

Pompierii ISU Dobrogea au fost alertați vineri să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc în construcție din Mamaia Nord zona Hanul PirațilorArena Regia. Pompierii ISU Dobrogea intervin pentru limitare efectelor incendiului. 5 hours agoIncendiu la terasa Motor din Mamaia Sursa Facebook Klauss Claudiu Terasa Motor Un incendiu puternic a izbucnit în staţiunea Mamaia în centrul acesteia. Incendiul a izbucnit astăzi la un hotel aflat în construcţie pe plaja din Mamaia Nord.

Un puternic incendiu a izbucnit joi la un hotel din Mamaia Nord focul manifestându-se la subsolul unităţii. Vâlvătaia a distrus o terasă s-a extins la o a doua şi ameninţă să cuprindă şi a treia terasă din apropiere. Din primele informații focul a izbucnit la terasa Motor situată în apropierea Cazinoului din stațiune. Pompierii încearcă să stingă focul pentru a.

Incendiu în Mamaia Nord Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri 18 ianuarie în Mamaia Nord pe strada D9 acolo unde a izbucnit un incendiu. Incendiu în apropiere de Club Nuba în Mamaia Nord. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea ambulanțe și autoscara. Un incendiu a izbucnit miercuri 21 iulie ac în jurul orei 1215 în Mamaia Nord.

ISU Dobrogea anunță că nu au fost înregistrate victime umane în urma incendiului însă misiunea este în. La fața locului s-au deplasat rapid și intervin 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiu la un hotel din Mamaia Nord. Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului.

6 hours agoIncendiu de proporții în stațiunea Mamaia. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea ambulanțe dar și autoscara. Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcție din Mamaia Nord. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Incendiul a izbucnit într-un șantier dintr-o zonă rezidențială din Mamaia Nord mai exact zona Hanul Piraților. Potrivit unor informații este vorba despre un incendiu la Terasa Motor unde a izbucnit un incendiu. Incendiu la terasa Motor din stațiunea Mamaia. Incendiu în Mamaia Nord.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcţie din Mamaia Nord. În cursul zilei de azi pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat la subsolul hotelului Nautic din stațiunea Mamaia Nord. Potrivit primelor date un apartament de pe strada D23 numărul 25 bloc 1 parter a fost cuprins de flăcări. Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului.

Pompierii din Constanța intervin de urgență la un incendiu izbucnit într-o clădire din nordul stațiunii Mamaia. Incendiu puternic în Mamaia Nord. Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Ana Maria Stoica a declarat la Digi24 că două rulote ale unor turiști au ars în totalitate însă nu s-au înregistrat victime iar flăcările au fost stinse de pompierii ajunși la fața locului. Incendiu Mamaia Nord Pompierii din Constanța au intervinit de urgență la un incendiu izbucnit într-o clădire din nordul stațiunii Mamaia.

Informația nu a fost confirmată. Un bărbat a fost intoxicat cu fum. Militarii de la ISU Dobrogea au intervenit în această după amiază pentru a stinge un incendiu izbucnit la un bloc aflat în construcție în zona Hanul Piraților. Muncitorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 atunci când au observat flăcările şi fumul gros iar la faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de.

Incendiu mamaia nord
Video Incendiu In Zona Clubului Nuba Din Mamaia Nord Focuspress Ro

Incendiu mamaia nord
Incendiu Urias La Un Hotel Aflat In Construcţie Pe Plaja Din Mamaia Nord

Incendiu mamaia nord
Video Incendiu Violent La Un Bloc Din Mamaia Nord Realitatea De Constanța

Incendiu mamaia nord
Incendiu Puternic In Mamaia Nord 25 De Pompieri Intervin Ordinea Ro

Incendiu mamaia nord
Update Alertă La Pompieri Incendiu In Mamaia Nord Arde Un Lift Posibil Persoană Surprinsă La Etajul Opt Video

Incendiu mamaia nord
Arde Un Bloc In Construcție In Mamaia La Hanul Piraților Cui Aparține

Incendiu mamaia nord
Uskgh1jjqmlenm

Incendiu mamaia nord
Incendiu In Mamaia Nord A Ars Un Bloc Aflat In Construcţie

Potrivit primelor informații focul se manifestă la o baracă de lângă un șantier de construcții. Vâlvătaia a distrus o terasă s-a extins la o a doua şi ameninţă să cuprindă şi a treia terasă din apropiere.

Incendiu mamaia nord
Video Incendiu In Zona Clubului Nuba Din Mamaia Nord Focuspress Ro

Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului.

Incendiu mamaia nord

. Potrivit primelor date un apartament de pe strada D23 numărul 25 bloc 1 parter a fost cuprins de flăcări. ISU Dobrogea anunță că nu au fost înregistrate victime umane în urma incendiului însă misiunea este în. Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcţie din Mamaia Nord. 6 hours agoIncendiu de proporții în stațiunea Mamaia.

Au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă autoscara un echipaj SMURD si un SAJ. 5 hours agoIncendiu la terasa Motor din Mamaia Sursa Facebook Klauss Claudiu Terasa Motor Un incendiu puternic a izbucnit în staţiunea Mamaia în centrul acesteia. Incendiul a pornit potrivit ziuaconstanta la terasa Motor din zona Cazino. Informația nu a fost confirmată.

Incendiul a izbucnit astăzi la un hotel aflat în construcţie pe plaja din Mamaia Nord. În cursul zilei de azi pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu declanșat la subsolul hotelului Nautic din stațiunea Mamaia Nord. Pompierii ISU Dobrogea au fost alertați vineri să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc în construcție din Mamaia Nord zona Hanul PirațilorArena Regia. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea ambulanțe și autoscara.

Un incendiu puternic se desfășoară în acest moment în Mamaia Nord în zona Hanul Piraților Arena Regia. Incendiu puternic în Mamaia Nord. Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un bloc în construcție din Mamaia Nord. Incendiu în apropiere de Club Nuba în Mamaia Nord.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Incendiul a izbucnit într-un șantier dintr-o zonă rezidențială din Mamaia Nord mai exact zona Hanul Piraților. Pompierii ISU Dobrogea intervin pentru limitare efectelor incendiului. Pompierii din Constanța intervin de urgență la un incendiu izbucnit într-o clădire din nordul stațiunii Mamaia.

Muncitorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 atunci când au observat flăcările şi fumul gros iar la faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de. VIDEO Incendiu violent la un bloc din Mamaia Nord. Informaţia nu a fost. Vâlvătaia a cuprins materialele de construcții care se aflau la parterul imobilului.

Un bărbat a fost intoxicat cu fum. Pompierii au căutat o persoană despre care se credea că a rămas izolată la etajele superioare ale imobilului. Incendiu Mamaia Nord Pompierii din Constanța au intervinit de urgență la un incendiu izbucnit într-o clădire din nordul stațiunii Mamaia. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de stingere ale ISU Dobrogea ambulanțe dar și autoscara.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața în Eforie Nord fiind surprins în imagini de oamenii aflați pe plajă. Militarii de la ISU Dobrogea au intervenit în această după amiază pentru a stinge un incendiu izbucnit la un bloc aflat în construcție în zona Hanul Piraților. Liftul imobilului a luat foc iar incendiul s-a extins de la parter până la etajul 8. Un puternic incendiu a izbucnit joi la un hotel din Mamaia Nord focul manifestându-se la subsolul unităţii.

Din primele informații se pare că flăcările s-au. Incendiu la un hotel din Mamaia Nord. Incendiu în apropiere de Club Nuba în Mamaia Nord - REPORTER24. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin vineri 3 septembrie ac în jurul orei 1550 la un incendiu în zona Cazino Mamaia.

Incendiu în Mamaia Nord Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri 18 ianuarie în Mamaia Nord pe strada D9 acolo unde a izbucnit un incendiu. Incendiu în Mamaia Nord. Pompierii încearcă să stingă focul pentru a. Clădirea care găzduiește terasele a fost mistuită de flăcări.

La fața locului s-au deplasat rapid și intervin 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Este vorba despre un bloc în construcție. 4 hours agoIncendiu puternic pe două terase din Mamaia. Un incendiu a izbucnit miercuri 21 iulie ac în jurul orei 1215 în Mamaia Nord.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Ana Maria Stoica a declarat la Digi24 că două rulote ale unor turiști au ars în totalitate însă nu s-au înregistrat victime iar flăcările au fost stinse de pompierii ajunși la fața locului. Liftul imobilului a luat foc iar incendiul s-a extins de la parter până la etajul 8. Incendiu la terasa Motor din stațiunea Mamaia. Potrivit unor informații este vorba despre un incendiu la Terasa Motor unde a izbucnit un incendiu.

Din primele informații focul a izbucnit la terasa Motor situată în apropierea Cazinoului din stațiune.

Incendiu mamaia nord
Uskgh1jjqmlenm

Incendiu mamaia nord
Incendiu Violent In Mamaia Nord Youtube

Incendiu mamaia nord
Incendiu Puternic In Mamaia Nord 25 De Pompieri Intervin Ordinea Ro

Incendiu mamaia nord
Incendiu In Mamaia Nord A Ars Un Bloc Aflat In Construcţie

Incendiu mamaia nord
Video Incendiu Violent La Un Bloc Din Mamaia Nord Realitatea De Constanța

Incendiu mamaia nord
Update Alertă La Pompieri Incendiu In Mamaia Nord Arde Un Lift Posibil Persoană Surprinsă La Etajul Opt Video

Incendiu mamaia nord
Arde Un Bloc In Construcție In Mamaia La Hanul Piraților Cui Aparține

Incendiu mamaia nord
Incendiu Urias La Un Hotel Aflat In Construcţie Pe Plaja Din Mamaia Nord

Posting Komentar untuk "Incendiu Mamaia Nord"