Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Incendiu Mamaia

Se acţionează pentru limitarea propagării a transmis ISU Constanţa. Focul a cuprins două terase - Esential - HotNewsro.

Incendiu Mamaia
Pin On Anunturi Diverse

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale existând posibilitatea propagării la a.

Incendiu Mamaia

. Telegondola din statiune a fost oprita. 6 hours agoIncendiu de proporții în stațiunea Mamaia. Se acţionează pentru limitarea propagării a transmis ISU Constanţa. Incendiul a pornit potrivit ziuaconstanta la terasa Motor din zona Cazino.

4 hours agoUn incendiu puternic a izbucnit vineri 3 septembrie la un o terasă din Mamaia şi s-a extins la încă o terasă. 5 hours agoIncendiu puternic la Mamaia. 4 hours agoIncendiu puternic pe două terase din Mamaia. Clădirea care găzduiește terasele a fost mistuită de flăcări.

Incendiul a izbucnit astăzi la un hotel aflat în construcţie pe plaja din Mamaia Nord. Deocamdată nu sunt anunţate victime. Potrivit unor informații este vorba despre un incendiu la Terasa Motor unde a izbucnit un incendiu. Incendiu puternic la Mamaia.

Muncitorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 atunci când au observat flăcările şi fumul gros iar la faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de. Incendiu Bamboo Mamaia 13082019. Focul a cuprins două terase. Deocamdată nu sunt anunţate victime.

Incendiu puternic la mănăstirea Agafton din Botoșani Se pare că valvătaia ar fi pornit de la o terasă aflată lângă local şi în doar 20 de minute a. UPDATE 1740 Mai multe butelii au explodat din cauza incendiului astfel că la. Un incendiu puternic a izbucnit vineri la un o terasă din Mamaia şi s-a extins la încă o terasă. Din fericire nu există victime dar clădirea s-a făcut scrum.

Incendiu la terasa Motor din stațiunea Mamaia. Incendiul se manifestă pe aproximativ 400 mp la 2 terase cu posibilităţi de extindere la o a 3-a. Un incendiu violent a izbucnit vineri seară la un o terasă din Mamaia însă flăcările s-au extins la încă o terasă. Soţii reuşiseră să iasă din apartament - el îmbrăcat în costum ea încă în pijama - dar femeia s-a întors să îşi recupereze tableta.

Presa locală scrie că oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat. Clubul rebotezat Silence este situat în nordul stațiunii. 5 hours agoISU Constanţa intervine vineri cu mai multe autospeciale la un incendiu izbucnit la un restaurant terasă din Mamaia. N-a mai putut ieşi.

Incendiu blvd Mamaia Constanța O cameră din apartamentul mistuit de fumul negru a rămas intactă. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale deoarece există pericolul. 5 hours agoISU Constanţa intervine vineri cu mai multe autospeciale la un incendiu izbucnit la un restaurant terasă din Mamaia. Un incendiu violent s-a declanșat luni noapte la fostul club Bamboo din Mamaia.

Două terase din Mamaia au fost cuprinse de flăcări vineri și există pericolul ca incendiul să se extindă la o a treia terasă la fața locului pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Din primele informații focul a izbucnit la terasa Motor situată în apropierea Cazinoului din stațiune. ISU Dobrogea anunță că nu au fost înregistrate victime umane în urma incendiului însă misiunea este în. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale existând posibilitatea propagării la a treia terasă.

În cursul zilei de azi în jurul orei 1545 militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit în Mamaia. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin vineri 3 septembrie ac în jurul orei 1550 la un incendiu în zona Cazino Mamaia. Un incendiu a izbucnit joi dimineata intr-un hotel din MamaiaOpt autospeciale de pompieri au intervenit la fata locului. Anca Chirita purtator de cuvant al ISU Dobrogea a anuntat la Digi 24 ca nicio persoana nu a fost ranita.

6 hours agoUn incendiu violent a izbucnit vineri dupa-amiaza la o terasa din Mamaia. Trei angajati ai hotelului se aflau in interior dar s-au autoevacuat fara probleme a transmis purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Dobrogea au fost chemați marți dimineață pe bulevardul Mamaia din Constanţa după ce a izbucnit un incendiu la un apartament dintr-un bloc în urma căruia o femeie a căzut de la etaj și a decedat. Incendiul se manifestă pe aproximativ 400 mp la 2 terase cu posibilităţi de extindere la o a 3-a.

Incendiu Mamaia
Web Design Romania Social Media Design Business Website Google Ads

Incendiu Mamaia
Orban Romania E In Criză De Cand A Castigat Psd Alegerile E Partidul Sărăciei

Incendiu Mamaia
In Judetul Constanta Au Rămas Nealimentate 57 Linii Electrice Aeriene De Medie Tensiune Total 14 Linii De Medie Tensiune Pa Utility Pole Constanta Electricity

Două terase din Mamaia au fost cuprinse de flăcări vineri și există pericolul ca incendiul să se extindă la o a treia terasă la fața locului pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Incendiu Bamboo Mamaia 13082019.

Incendiu Mamaia
Orban Romania E In Criză De Cand A Castigat Psd Alegerile E Partidul Sărăciei

Clubul rebotezat Silence este situat în nordul stațiunii.

Incendiu Mamaia

. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea intervin vineri 3 septembrie ac în jurul orei 1550 la un incendiu în zona Cazino Mamaia. Trei angajati ai hotelului se aflau in interior dar s-au autoevacuat fara probleme a transmis purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea. Presa locală scrie că oamenii aflați în incintă s-au autoevacuat. Se acţionează pentru limitarea propagării a transmis ISU Constanţa.

Muncitorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 atunci când au observat flăcările şi fumul gros iar la faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de. Deocamdată nu sunt anunţate victime. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale deoarece există pericolul. Anca Chirita purtator de cuvant al ISU Dobrogea a anuntat la Digi 24 ca nicio persoana nu a fost ranita.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Dobrogea au fost chemați marți dimineață pe bulevardul Mamaia din Constanţa după ce a izbucnit un incendiu la un apartament dintr-un bloc în urma căruia o femeie a căzut de la etaj și a decedat. Incendiu la terasa Motor din stațiunea Mamaia. Potrivit unor informații este vorba despre un incendiu la Terasa Motor unde a izbucnit un incendiu. Telegondola din statiune a fost oprita.

Soţii reuşiseră să iasă din apartament - el îmbrăcat în costum ea încă în pijama - dar femeia s-a întors să îşi recupereze tableta. În cursul zilei de azi în jurul orei 1545 militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit în Mamaia. 6 hours agoUn incendiu violent a izbucnit vineri dupa-amiaza la o terasa din Mamaia. Incendiu blvd Mamaia Constanța O cameră din apartamentul mistuit de fumul negru a rămas intactă.

Un incendiu a izbucnit joi dimineata intr-un hotel din MamaiaOpt autospeciale de pompieri au intervenit la fata locului. 6 hours agoIncendiu de proporții în stațiunea Mamaia. Incendiu puternic la mănăstirea Agafton din Botoșani Se pare că valvătaia ar fi pornit de la o terasă aflată lângă local şi în doar 20 de minute a. N-a mai putut ieşi.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale existând posibilitatea propagării la a treia terasă. UPDATE 1740 Mai multe butelii au explodat din cauza incendiului astfel că la. Incendiu puternic la Mamaia. 5 hours agoISU Constanţa intervine vineri cu mai multe autospeciale la un incendiu izbucnit la un restaurant terasă din Mamaia.

Un incendiu violent a izbucnit vineri seară la un o terasă din Mamaia însă flăcările s-au extins la încă o terasă. Deocamdată nu sunt anunţate victime. 4 hours agoUn incendiu puternic a izbucnit vineri 3 septembrie la un o terasă din Mamaia şi s-a extins la încă o terasă. Incendiul se manifestă pe aproximativ 400 mp la 2 terase cu posibilităţi de extindere la o a 3-a.

5 hours agoISU Constanţa intervine vineri cu mai multe autospeciale la un incendiu izbucnit la un restaurant terasă din Mamaia. Focul a cuprins două terase. Un incendiu violent s-a declanșat luni noapte la fostul club Bamboo din Mamaia. Incendiul a izbucnit astăzi la un hotel aflat în construcţie pe plaja din Mamaia Nord.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 400 mp la 2 terase cu posibilităţi de extindere la o a 3-a. 5 hours agoIncendiu puternic la Mamaia. 4 hours agoIncendiu puternic pe două terase din Mamaia. Din fericire nu există victime dar clădirea s-a făcut scrum.

ISU Dobrogea anunță că nu au fost înregistrate victime umane în urma incendiului însă misiunea este în. Clădirea care găzduiește terasele a fost mistuită de flăcări. Din primele informații focul a izbucnit la terasa Motor situată în apropierea Cazinoului din stațiune. Incendiul a pornit potrivit ziuaconstanta la terasa Motor din zona Cazino.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri la un o terasă din Mamaia şi s-a extins la încă o terasă.

Incendiu Mamaia
In Judetul Constanta Au Rămas Nealimentate 57 Linii Electrice Aeriene De Medie Tensiune Total 14 Linii De Medie Tensiune Pa Utility Pole Constanta Electricity

Incendiu Mamaia
Pin On Anunturi Diverse

Incendiu Mamaia
Web Design Romania Social Media Design Business Website Google Ads

Posting Komentar untuk "Incendiu Mamaia"